Beste mensen,

WAT EEN JAAR 2021 – WAT EEN MAAND JANUARI EN FEBRUARI 2022..

Het was mij het jaartje wel;en wat voor eentje. Een jaar dan weer wel en dan weer niet. Het vergde veel van ons allen. Het was een hectisch jaar, voor iedereen  in zijn dagelijks leven en voor de verenigingen bijna onmogelijk om iets te organiseren. Gelukkig hadden wij een fijne jaarvergadering met een gezellige  muzikale bingo kunnen organiseren. De kerstviering kon helaas niet doorgaan vanwege de strenge Corona- maatregelen.

Inmiddels het nieuwe jaar 2022 al weer bijna twee maanden oud! Het bestuur hoopt dat U allen een goede start heeft kunnen maken.

WAT EEN MAAND JANUARI EN FEBRUARI..

Via deze nieuwsbrief wil ik U, namens  de andere leden van het  bestuur op de hoogte brengen van zaken die op dit moment actueel zijn.

INFO OVER LIEF EN LEED

In de nieuwsbrief is dit een vast  belangrijk onderdeel en aandachtspunt. Welnu, in de maand januari heeft ons bestuurslid Bets Oomen vooral problemen gekend  met haar ogen en een staaroperatie volgde Bovendien kwam zij lelijk ten val en moest een fikse heupoperatie ondergaan. Bets is een flinke doorzetter en het herstel verloopt redelijk goed.

Ook Uw voorzitter..

Mogelijk hebt u het al in de wandelgangen vernomen, maar ook de gezondheid van Uw voorzitter liet veel te wensen over. Per 1 februari j.l. kwam ik plotseling per ambulance in ziekenhuis Amphia terecht. Op die dag probeerden de doctoren van 9 tot 7 uur  zo ver te komen dat zij mij konden opereren omdat ik een zware bloedvergiftiging door een ontstoken galblaas  had opgelopen.

Daarna volgden 6 dagen intensive care en op 15 februari werd ik ontslagen uit Amphia.

Van dit verblijf kan ik vrijwel niets navertellen. Gelukkig kan ik nu thuis langzaam herstellen dankzij mijn lieve vrouw  Wil, die mij kan verzorgen om het herstel goed te laten verlopen. Voorlopig heb ik nog veel afspraken in Amphia, die ik helaas  niet op eigen gelegenheid kan uitvoeren. Aan huis gebonden zijn is wel flink afzien, maar het herstel verloopt redelijk goed.

 

Jaarplan 2022 UTELO.

Inmiddels heeft het bestuur op 8 maart a.s.  wel weer nieuwe bestuursvergadering gepland hetgeen betekent dat dit bestuur ook  aan jullie denkt. Zodra de planning voor activiteiten in het lustrumjaar 2022 verder zijn uitgewerkt, kunt U van het bestuur informatie verwachten.

 

Hartelijke groeten van het bestuur van UTELO,

Henk Savelkouls, voorzitter